Haberler

4th International Conference on Organic Agriculture in Mediterranean Climates: Threats and Solutions

"4. Uluslararası Akdeniz'de Organik Tarım Konferansı: Tehditler ve Çözümler" 11. Ekoloji Fuarı ile paralel olarak 16-17 Nisan 2020 tarihlerinde İzmir'de düzenlenecektir.

Daha fazla bilgiye bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

For detailed information you can follow the link.

1. Avrupa Birliği / Kuzey Afrika Organik Tarım Konferansı

11-12 Kasım 2019 tarihlerinde Fas'ta birincisi gerçekleştirilen Avrupa Birliği / Kuzey Afrika Organik Tarım Konferansının bildiri özetlerine alttaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bildiri Özetleri Kitabı

Dünya Gıda Günü

Dünyamız, küreselleşmenin etkisiyle, bir taraftan uzayda bitki üretme teknolojileri üstünde çalışırken, diğer taraftan da yeryüzünde sağlıklı gıda üretimini nasıl sağlayacağı, açlık sınırı altında yaşayan, yetersiz beslenen veya yanlış beslenen milyonlarca insanın sorunlarına çözüm aramaktadır... Devamı içi bağlantıyı tıklayın.

89 Kurum ve İnisiyatif Zehirsiz Sofralar İçin Harekete Geçti!

Tarımda kullanılan zehirlere karşı yan yana gelen kurumların oluşturduğu Zehirsiz Sofralar Sivil Toplum Ağı’nın ilk aşama toplantıları yapıldı.

Konu ile ile ilgili daha fazla bilgiye Buğday derneğinin sayfasından ulaşabilirsiniz.

6. Organik Tarım Sempozyumu Tamamlandı

Hepimiz için verimli bir toplantı olmuş olması umudu ile tüm sempozyum katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz.

Sempozyum süresince çekilen fotoğraflara Google Fotoğraflar yada Facebook üzerindeki albümlerimizden ulaşabilirsiniz.